Aandoeningen en belemmeringen

Praktijk Viellevoye bij medische en/of paychiache problemen

Hieronder vindt u knoppen op alfabet met de aandoeningen die behandeld kunnen worden met natuurgeneeskunde. Het prettigst werkt het als u al een diagnose heeft gekregen van een arts. Als natuurgeneeskundige behandeling niet mogelijk is, dan wordt er doorverwezen naar een reguliere of alternatieve hulpverlener. Ook is er een samenwerking mogelijk met andere instanties.

Natuurgeneeskunde is een verzameling disciplines en methodes om op natuurlijke wijze het lichaam te stimuleren zichzelf te genezen. Deze zijn meestal nog niet wetenschappelijk onderzocht, maar verbeteren wel degelijk de kwaliteit van leven door genezing of vermindering van klachten. Vaak neemt de reguliere geneeskunst de behandelmethodes uiteindelijk over.

Spoedeisende hulp kan ik niet geven omdat het bijv. een aantal dagen duurt voordat een geneesmiddel geleverd wordt. Als natuurgeneeskundige zal ik mij niet beperken tot ťťn orgaan of ziekte, omdat een ziek orgaan vaak andere organen en psyche beÔnvloedt. Ik wil mij vooral inzetten voor mensen die al bij vele hulpverleners hulp hebben gezocht zonder resultaat. Vaak blijkt dat de kwaliteit van leven aanzienlijk kan verbeteren met natuurgeneeskunde. Heeft u klachten neem contact met me op.                                           

bel 06 33309552