Personal Coaching, Viellevoye

Herontdek de eigen kwaliteiten en voeg er kwaliteiten bij


Personal coaching is het toewerken naar een vooraf afgesproken persoonlijk doel. Het is het ontwikkelen van kwaliteiten en zwakke punten verbeteren. Praktisch en gericht werken aan wat je wilt bereiken. Tijdens het coachen wordt u zich bewust van waar u tegen aanloopt en wat uw belemmeringen zijn in uw persoonlijke leven. Aan welke veranderingen wilt u werken met mij. U bepaalt wat u belangrijk vindt, ik help daarbij.

Belangrijk is dat u en ik goed kijken of we met elkaar dat doel kunnen bereiken. Een gelijkwaardige gesprekspartner zijn voor elkaar wil zeggen dat ieder zijn eigen kwaliteiten inbrengt in het gesprek. We zijn niet gelijk, wel gelijkwaardig. Loop je vast privé of in je werk, levert alles stress op, heb je relatieproblemen of is je zelfvertrouwen volledig verdwenen. Kom in actie en maak de eerste stap, maak een afspraak. Daar is lef voor nodig. Rond blijven dobberen in deze fase heeft geen zin. Ik wil mij inzetten om u in uw kracht te laten komen. U zult optimaal gaan genieten van uw vaardigheden en inzicht die u door personal coaching eigen maakt. De rest van uw leven zult u profijt hebben van u eigen inzet tijdens deze periode.

Doordat u zich nu niet prettig voelt gaat veel energie verloren en voelt u zich afgemat, op gebruikt. Door personal coaching krijgt u grip op uw eigen situatie en zult u merken dat u vol energie aan de slag gaat. Uiteraard zijn er terugslagen maar u bent in staat om die zelf op te lossen en er mee om te leren gaan. Door jezelf te oefenen ben je in staat om een terugslag te overwinnen.

Door coaching maakt u in een snel tempo een enorme groei door. U wordt u bewust van wat u wilt veranderen en gaat doelgericht aan het werk om uw doelen te verwezenlijken. Dit kan na aanleiding van grote verandering in uw leven, zoals scheiding, werkeloosheid, het verliezen van een geliefd persoon enz. Als u blijft hangen in een fase is het verstandig om een coach in te schakelen. Ik zal ervoor zorgen dat u er sterker uitkomt.

Weet u niet meer waarom u zich niet goed voelt, dan zijn er meerdere onverwerkte lagen die naar boven komen bij het coachen die een plek gaan krijgen in u leven. Belangrijk is dat u mij vertrouwt, ik help u er doorheen, u zult er sterker uitkomen, Maak een afspraak en maak een begin om u leven naar uw hand te zetten. Ik werk op een moment dat het u uitkomt op elke dag van de week tot 20 uur kunt u binnenkomen na telefonsiche afspraak.

Vaak staat een werkgever achter de wens van u om u te laten begeleiden door een personal coach en zal misschien financieel bij willen dragen. Uiteraard kan een bedrijf ook zelf besluiten om een personal coach aan te trekken om bijv. betere werkresultaten, een betere en/of minder verzuim te krijgen. Ik houd mij aanbevolen om de bedrijfsresultaten te verhogen door personal coaching. De bijeenkomsten zijn vaak aftrekbaar bij de belastingen, als scholing en kan soms ingediend worden bij de verzekeringsmaatschappij.

Ik mag mij Sorag Personal coaching specialst noemen, verder heb ik oa de afgeronde studies NLP, Schematherapie, Gewichtscoaching, Cognitieve- gedragstherapie, MBK, PSBK gevolgd, die ik naast de opleiding personal coaching in kan zetten. Samen gaan we de doelen en de behandelmethodes bepalen tijdens het eerste consult en kunnen deze in de loop van tijd bijstellen. Wacht niet langer, stuur een mail of bel:bel 06 33309552