Aarzelen

behandelen met homeopathie, bachbloesem, aromatherapie, cogniteve-, schema- en hypnotherapie


Wat is aarzelen?

Aarzelen is schromen, twijfelen, dralen, haperen, talmen, terugdeinzen, treuzelen, wankelen, dubben, draaien of weifelen. Soms is aarzelen gezond. Maar het mag geen belemmering worden in uw leven. Aarzelen kost tijd en maakt onzeker over beslissingen die genomen moet worden. Aarzelen is een onprettig gevoel en kan belemmeren in het ondernemen. Aarzelen kan u volledig verlammnen. Aarzelen kan betekenen dat iemand niet meer wil dan wat hij op dat moment heeft. Geen nieuwe uitdagingen, geen nieuwe ideeŽn. Na een goede beslissing, is er altijd die aarzeling of de juiste keuze is gemaakt. Aarzelen is het uitstellen van een beslissing die genomen moet worden. Anderen voelen de aarzeling en hebben minder vertrouwen in diegene die aarzelt. Want waarom aarzelt iemand.............. onzekerheid. Door te aarzelen mist u kansen.

Wat kun je zelf doen? Wat kan ik doen?

Aarzelen kan een ernstige belemmering zijn, welke met een passende therapie kan worden weggenomen. Wat maakt u aan het aarzelen, waar komt de aarzeling vandaan. Inzicht is de oplossing naar een beter leven vol zelfvertrouwen. De klachten kunnen ondersteund worden met:

Ik stel zelf nooit een diagnose, maar behandel wel de klachten die u heeft. Door vraagstelling probeer ik met u tot de oorzaak van uw klachten te komen. De werkwijze is holistisch dus alle klachten van uw gehele lichaam en de psyche zullen meegenomen worden in de uiteindelijke behandelkeuze. Als u een diagnose wilt, dan moet u vooraf naar een huisarts.

bel 06 33309552

Mijn doel is u te genezen of het leefniveau op een beter peil te brengen. Ik sta positief t.o.v. de reguliere en alternatieve geneeskunst. U bent zelf verantwoordelijk voor uw keuze. Ik zet mij in voor natuurgeneeskunde als dat mogelijk is.© Copyright 2000- "A.H. Grooters-Viellevoye All rights Reserved."