Baardhaarafwijkingen 
homeopathie, aromatherapie, voeding en cognitievetherapie


Wat zijn baardhaarafwijkingen?

Baardhaarafwijkingen kunnen in combinatie met de rest van de beharing op het lichaam voorkomen en dan zijn er diverse mogelijkheden. Als het uitsluitend baardhaarafwijkingen betreft dan gaat het gepaard met haaruitval en een infectie. Dit uit zich in ontstoken puistjes die samen grote korsten vormen, waaronder zich etter bevindt. Bij genezing worden het littekens. Het is een besmettelijke aandoening overgedragen van dier op mens en moet zo snel mogelijk behandeld worden. Uiteraard geeft het psychische problemen en heeft het invloed op het sociale leven.

Hoe ziet het er uit?Hoe behandel ik baardhaarafwijkingen?
  • homeopathie
  • aromatherapie


  • Ik stel zelf nooit een diagnose, maar behandel wel de klachten die u heeft. Door vraagstelling probeer ik met u tot de oorzaak van uw klachten te komen. De werkwijze is holistisch dus alle klachten van uw gehele lichaam en de psyche zullen meegenomen worden in de uiteindelijke behandelkeuze. Als u een diagnose wilt, dan moet u vooraf naar een huisarts.

    bel 06 33309552

    Mijn doel is u te genezen of het leefniveau op een beter peil te brengen. Ik sta positief t.o.v. de reguliere en alternatieve geneeskunst. U bent zelf verantwoordelijk voor uw keuze. Ik zet mij in voor natuurgeneeskunde als dat mogelijk is.    © Copyright 2000- "A.H. Grooters-Viellevoye All rights Reserved."