Baardschurft 

Behandelen met homeopathie en aromatherapie


Wat is baardschurft?

Baardschurft wordt veroorzaakt door een schimmel of bacterie en is vaak chronisch. Baardschurft heeft dus niets te maken met schurft, wat veroorzaakt wordt door de schurftmijt, een parasiet. Door de jeuk krabt men en ontstaan er nieuwe infecties. De ontstekingen bevinden zich in het baardgebied op of onder de huid.

Hoe ziet het er uit?Wat kunt u zelf doen?

Houdt de huid en handen droog en schoon met antibacteriŽle zeep. Houdt de nagels kort. Desinfecteer uw scheergerei dagelijks en gebruik geen scheerspullen van anderen. Gebruik niet met anderen handdoeken, kleding of andere huishoudelijke artikelen. Pas op voor (her)besmetting door dier of mens.

Hoe behandel ik baardafwijkingen?
  • homeopathie
  • aromatherapie

    Ik stel zelf nooit een diagnose, maar behandel wel de klachten die u heeft. Door vraagstelling probeer ik met u tot de oorzaak van uw klachten te komen. De werkwijze is holistisch dus alle klachten van uw gehele lichaam en de psyche zullen meegenomen worden in de uiteindelijke behandelkeuze. Als u een diagnose wilt, dan moet u vooraf naar een huisarts.

  • bel 06 33309552

    Mijn doel is u te genezen of het leefniveau op een beter peil te brengen. Ik sta positief t.o.v. de reguliere en alternatieve geneeskunst. U bent zelf verantwoordelijk voor uw keuze. Ik zet mij in voor natuurgeneeskunde als dat mogelijk is.    © Copyright 2000- "A.H. Grooters-Viellevoye All rights Reserved."