Camoufleren 

behandelen met homeopathie, voeding, aroma-, kleuren-, personal coaching, NLP, cognitieve-, schema- en hypnotherapie


Wat is camoufleren?

Camoufleren is een begrip voor het onzichtbaar maken van iets. Het onzichtbaar maken van een ongewenste medische- of een psychische aandoening. Het camoufleren is een oppervlakkige behandeling en tijdelijk. Bij camoufleren blijft een litteken dieper dan de aandoening zitten, hij gaat tot in de ziel.

Wat kan men camoufleren, maar ook behandelen? Wat kunnen de psychische gevolgen zijn? Wat kunt u zelf doen?

U zelf accepteren zoals u bent en onder de loep te nemen wat u leven prettiger maakt. Is het camoufleren of juist open leggen van het gevoelige onderwerp.

Wat kan ik doen?

U helpen met uw problemen in kaart te brengen en zonnodig te behandelen. Het camoufleren bij mij valt niet onder een schoonheidsbehandeling. Ik probeer de structuur van bijv. de huid en de psychische gevolgen aan te pakken. Wat is voor u een acceptabele manier om om te gaan met uw lichaam en uw geest. Hoe gaat u om met anderen met betrekking tot uw handicap. Natuurgeneeskunde kan gebruik maken van:

Ik stel zelf nooit een diagnose, maar behandel wel de klachten die u heeft. Door vraagstelling probeer ik met u tot de oorzaak van uw klachten te komen. De werkwijze is holistisch dus alle klachten van uw gehele lichaam en de psyche zullen meegenomen worden in de uiteindelijke behandelkeuze. Als u een diagnose wilt, dan moet u vooraf naar een huisarts.


bel 06 33309552

Mijn doel is u te genezen of het leefniveau op een beter peil te brengen. Ik sta positief t.o.v. de reguliere en alternatieve geneeskunst. U bent zelf verantwoordelijk voor uw keuze. Ik zet mij in voor natuurgeneeskunde als dat mogelijk is.© Copyright 2000- "A.H. Grooters-Viellevoye All rights Reserved."