CARA 

behandelen met homeopathie, aromatherapie, hydrotherapie, voeding


Wat is CARA?

CARA (Chronische Atypische Respiratoire Aandoeningen) zijn langdurige longziekten, zoals , en . Sinds 1980 wordt de naam CARA niet meer gebruikt en wordt iedere longziekte bij zijn eigen naam genoemd. Oorzaken en behandelingen van astma zijn te divers om ze onder te brengen in ťťn naam. Chronische bronchitis en longemfyseem worden samengevat in de term COPD.

Wat kan ik doen?

Longaandoeningen zijn te behandelen en te verlichten met:

Ik stel zelf nooit een diagnose, maar behandel wel de klachten die u heeft. Door vraagstelling probeer ik met u tot de oorzaak van uw klachten te komen. De werkwijze is holistisch dus alle klachten van uw gehele lichaam en de psyche zullen meegenomen worden in de uiteindelijke behandelkeuze. Als u een diagnose wilt, dan moet u vooraf naar een huisarts.


bel 06 33309552

Mijn doel is u te genezen of het leefniveau op een beter peil te brengen. Ik sta positief t.o.v. de reguliere en alternatieve geneeskunst. U bent zelf verantwoordelijk voor uw keuze. Ik zet mij in voor natuurgeneeskunde als dat mogelijk is.© Copyright 2000- "A.H. Grooters-Viellevoye All rights Reserved."