Profiel van
Adike Grooters-Viellevoye


Als je komt, wil ik er zijn

Ik ben Adike Viellevoye, geboren op 19-4-1956 in Tilburg, weduwe en moeder van 2 volwassen kinderen. Met bovenstaande zin werd ik verwelkomd door een lieve vriend die ik vele jaren niet gezien had. Deze zin heb ik als laatste eerbetoon aan hem als mijn levensmotto opgenomen in mijn leven. In mijn logo komt deze zin terug. Want zo is het: als u komt wil ik er zijn en mij inzetten voor u, met mijn kennis en ervaring. Mocht u niet in staat zijn om te komen, dan zal ik er zijn bij u.

Mijn studie begon met homeopathie voor dieren. Ik was gehandicapt geraakt bij mijn eerste bevalling en kon niet veel meer dan liggen, dus koos ik voor de Sorag-Akademie. De Sorag-Akademie ben ik altijd trouw gebleven, er liggen altijd wat cursussen in de kast. Met dieren had ik goede resultaten. Regulier was ik uitgedokterd, ik begon voorzichtig aan de homeopathie studie voor mensen. Ik heb mij steeds verder gespecialiseerd eerst in homeopathie, maar ook in natuurgeneeskundige en psychologische disciplines. Welke dat kunt u zien in de menubalk van de website. Nu ben ik in staat u een volledig pakket geneeswijze aan te bieden, te veel om hier te beschrijven. Ik heb mij aangesloten bij VBAG met als doel de alternatieve geneeskunst tot een volledig geaccepteerde volwaardige geneeswijze te integreren in de maatschappij.

Bel mij als u lichamelijke of psychische klachten heeft. Ik geniet van wat ik u kan aanbieden, ook als u uitbehandeld bent in de reguliere geneeskunst kan ik nog goede resultaten hebben. Mocht ik u niet kunnen behandelen dan verwijs ik u door. Het liefst heb ik dat u met een diagnose of dossier binnenkomt, zodat ik mij kan richten op het behandelen.

Als je komt, wil ik er zijn

  of bel 06 33309552.