Natuurgeneeskundige disciplines

Natuurgeneeskunde kent vele behandelmethodes


Natuurgeneeskunde maakt gebruik van natuurlijke middelen. En is gebaseerd op het principe dat het lichaam in staat is zichzelf te genezen met middelen uit de natuur. Het is tegenwoordig een aanvulling op de reguliere geneeskunst. Bepaalde dingen kunnen we niet en andere dingen kunnen we beter. Voor mij is maar 1 ding belangrijk en dat is dat het beter met u gaat. Ik wil mij inzetten om de juiste behandelmethode voor u te vinden, zonder er rekening mee te houden wat ik zelf beheers. De gekozen behandelmethode is afhankelijk van wat u mankeert. Natuurgeneeskunde gaat er vanuit dat het lichaam, psyche en leefomgeving invloed hebben op elkaar. Natuurgeneeskunde richt zich op het hele functioneren van het lichaam en niet specifiek op alleen maar 1 orgaan. Vaak zijn er behandelmethodes te combineren.

Uw verzekeringsmaatschappij vergoedt niet alle disciplines en natuurlijke geneesmiddelen, ook niet als u aanvullend verzekerd bent. Als ik u natuurlijke geneesmiddelen voorschrijf kan ik die voor u bestellen. Deze zullen rechtstreeks naar uw adres gestuurd worden en u moet aan de leverancier betalen. Ik verkoop geen geneesmiddelen. Het consult moet wel aan mij betaalt worden.

Homeopathie, Fytotherapie, orthomoleculaire voeding, personal coaching en psychologie staan met een zilvere linkknop vermeld op de natuurgeneeskunde pagina. Hieronder vindt u een link naar de pagina Natuurgeneeskunde.

De overige disciplines hebben allemaal een eigen pagina die ik hieronder met een eigen zilvere linkknop benoem. De onderste zilvere link is een pagina voor de behandeling van dieren, waarmee de praktijk oorspronkelijk is begonnen voortvloeiend uit mijn Hondentrimsalon "Snuggly" welke ik in 2000 sloot en me ging richten op natuurgeneeskunde.bel 06 33309552