Homeopathie, Viellevoye 

Homeopathie vermindert uw klacht of geneest, dus onderdrukt niet. Het natuurlijke evenwicht van lichaam en psyche wordt hersteld. Homeopathische middelen worden gemaakt uit natuurlijke produkten zoals planten, dieren en mineralen. Deze worden verdund en krachtig geschud, hierdoor klontert het water waardoor er een structuur ontstaat. Het verdunnen en schudden bepaalt de structuur. Ook verandert door de klontering de vorming en afbraak van waterstof en zuurstof. Bij toediening wordt uw lichaam aangezet tot genezen. Het kan zijn dat er een beginverergering optreedt, wat betekent dat het juiste middel gekozen is. Neem dan en bij twijfel direct contact op om te overleggen wat dan te doen.

De behandeling valt of staat met de nauwkeurigheid waarmee ik het middel kies en u het inneemt. Het middel wordt opgenomen door uw slijmvliezen, ontziet dus uw maag en is makkelijk in te nemen. Verleden en bijkomende kwalen mogen niet over het hoofd gezien worden, dus neem de tijd voor een consult. Er zijn duizenden middelen, daarom geef ik een dag later telefonisch of per mail advies.

Ik ben klassiek en klinisch homeopaat, ik mag mij SORAG-Homeopathie specialist noemen. Het geneesmiddel kan ik voor u bestellen, na controle van de apotheker wordt het middel rechtstreeks naar u toegestuurd.

of bel 06 33309552.